-->

18. september 2018

Wizz Air åpner Oslorute


Wizz Air starter Oslo - Gdanskrute (Osloairports.com)
April neste år er det klart for et nytt flyselskap på Gardemoen.

Da starter lavprisselskapet Wizz Air opp med daglige flygninger fra Oslo lufthavn til Gdansk i Polen.

Ruta skal etter planen opereres året rundt.

Wizz Airs rute til Gdansk er den første fra Oslo lufthavn, men selskapet er absolutt ikke ukjent i Norge.
annonse


Selskapet er sterkt tilstede ved Sandefjord lufthavn Torp, der de flyr 11 ruter. I tillegg flyr de fra 7 andre byer.

Gdansk er Polens sjette største by, og en populær destinasjon for norske reisende. Gdansk er kjent for å være et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum i Polen, og danner sammen med nabobyene Gdynia og Sopot storområdet «Trippelbyen».

- Vi ser frem til å ta imot Wizz Air på sin første flygning fra Gdansk her på Oslo lufthavn. Gdansk er et viktig transportknutepunkt nord i Polen og vi er veldig glade for at Wizz Air nå lanserer en helårsrute til Norges hovedflyplass, sier Jasper Spruit, direktør for trafikkutvikling i Avinor.

- Ruten vil gi en ekstra setekapasitet på 130 000 seter og vi har store forventninger til at ruten blir et godt tilskudd til vårt rutetilbud. Den vil bidra til å styrke Oslo lufthavn posisjon som et internasjonalt knutepunkt, vil bidra til økt konkurranse og vil være samfunnsøkonomisk viktig. Vi gleder oss til et fruktbart samarbeid.

BILLETTER FRA OSLO TIL GDANSK FRA 97,- EN VEI

Et praktisk og rimelig alternativ
Wizz Air har en kapasitet på nesten to millioner passasjerer på sine lavprisruter fra åtte flyplasser i Norge i 2018, noe som representerer en vekst på 15 prosent fra samme tid i fjor. Sammen med den nye ruten som blir annonsert nå, legger selskapet flere enn 125 nye ruter inn i sitt nettverk i 2019 og over 700 ekstra ukentlige flygninger på tvers av det omfattende og varierte nettverket som dekker 44 land.

- Vi er veldig glade for å legge til en ny rute fra Gdansk til Oslo lufthavn. Vår nye lavpris-rute vil gi et praktisk og rimelig reisealternativ for både forretningsreisende og fritidsreisende, sier Andras Rado, kommunikasjonssjef hos Wizz Air.

- For å understreke vår forpliktelse, utvider vi kontinuerlig vårt norske nettverk ved at vi allerede har kunngjort fire nye ruter fra Norge i år. Vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på denne forbindelsen til den vakre byen Gdansk, og denne ruten vil være like populær som de andre 31 i vårt norske nettverk. Vi vil fortsette å utvide vårt nettverk og gi rimelige priser, samt å bidra til lokaløkonomien i den områdene vi flyr til.

OSLO - GDANSK
Avg. OsloAnk. GdanskUkedagOppstart
16:1517:45tirs, lør6. april 2019
17:3519:05man, ons, tors, fre, søn4. april 2019
Avg. GdanskAnk. OsloUkedagOppstart
14:1515:45tirs, lør6. april 2019
15:3517:05man, ons, tors, fre, søn4. april 2019facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart