-->

19. desember 2018

Flytogets Nissebillett for snille nisser


Også i år kan du reise med nissebillett på Flytoget (Flytoget)
Har du funnet frem nisselua? Også i år kan du reise med nissebillett på Flytoget i perioden fra bittelille julaften til og med 2. juledag.

Hvordan kjøpe Nissebillett?
Vipps et valgfritt beløp til Kirkens Bymisjons juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul» (Vipps 2490, merk. «Flytoget»). 


Ved fremvisning av bevis på snillhet får du Nissebilletten av Flytogets verter om bord eller av kundeveilederne på Oslo Lufthavn.
annonseHvem kan reise med Nissebillett?
Alle uniformerte nisser mellom 0-400 år kan reise med nissebillett.

Hvor lang gyldighetstid har Nissebilletten?
Nissebilletten er gyldig for én reise i perioden 22.-26. desember 2018, men følelsen av å være snill nisse varer så lenge du ønsker.

Flytoget ønsker med årets julekampanje å støtte Kirkens Bymisjon sammen med dere som passasjerer. Flytoget og Kirkens Bymisjon har vært partnere gjennom flere år. I år går vår støtte til prosjektet «Sporet» som driver oppsøkende arbeid på Oslo S.

Hvis du ikke har Vipps kan du sende en sms der det står «Glede» til 2490. Da gir du to middager til noen som trenger det. Det koster 80 kr.

Like fort, litt skjeldnere
Fra Julaften tom. 1. nyttårsdag går ikke Flytoget like ofte som før. Sjekk reiseplanleggeren eller Flytogets app hvis du skal ut og reise i julen - med eller uten nisselue.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart