-->

5. februar 2019

Serveringsstedene på Torp har blitt med i kampen mot matsvinn

​​​​​
Vi kaster over 385 000 tonn mat i Norge hvert år (Illustrasjonsfoto)
Hvert år kastes 1/3 av all maten som produseres. Dette er et problem som bør løses. Appen Too Good To Go (ekstern lenke) bidrar i kampen mot matsvinn og du kan samtidig få billig mat!

Select Service Partner (SSP) som driver serveringsstedene på Torp har blitt med i kampen for å redde maten, som tidligere havnet i søpla,

og tilbyr nå forundringspakker med mat til en rimelig penge med utlevering fra Point-kiosken før sikkerhetskontrollen.
annonseSlik gjør du det
Last ned appen via App Store eller Google Play og opprett en konto. Når du er logget inn får du opp spisestedene og butikkene som finnes i nærheten. Velg det du har lyst på og betal i appen. Møt opp hos spisestedet til angitt hentetidspunkt og vis kvitteringen til betjeningen. Ta med deg maten hjem og nyt med ekstra god samvittighet. Last ned, søk opp Point og spis!

Gir overskuddmaten bein å gå på
Vi kaster over 385 000 tonn mat i Norge hvert år. Dette er ekstremt dårlig for miljøet. Det er også helt meningsløst at vi kaster hver åttende handlepose rett i søpla mens 700 millioner mennesker sulter.

Too Good To Go er en brukervennlig og gratis app som bidrar til å redusere matsvinn. De kobler spisesteder og butikker sammen med folk som har lyst til å redde denne maten fra å havne i søpla.

Too Good To Go er også en holdningskampanje. De jobber hele tiden med å spre budskapet og gjøre både forbrukere og bransjen mer bevisste på hvordan vi utnytter ressursene på best mulig måte.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart