-->

21. august 2019

Legger ned Tel Avivrute

Slutt på direkteforbindelsen mellom Oslo og Tel Aviv (Norwegian)

Den snart ett år gamle ruten fra Oslo til Tel Aviv i Israel er et nytt offer for Norwegians sparekniv. Denne Midt-Østen ruten forsvinner sammen med flere langdistanseruter til USA.

annonseDirekteruten fra Gardermoen til israelske Tel Aviv startet som en ren vinterrute i oktober i fjor, så ble den forlenget gjennom våren og sommersesongen.

Men billettsalget har ikke svart til forventningene til selskapet, og Tonje Næss, som er kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, bekrefter overfor flysmart24.no at 9. november er det slutt.

I pressemeldingen som kom i forbindelse med lanseringen i fjor presententerte Norwegian Tel Aviv som en moderne by med fine strender og et yrende natteliv. Tel Aviv er også et godt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve mer av Israels dramatiske natur, historiske severdigheter og helligdommer.


Arkia Airlines (Airbus)
Nordmenn som ønsker å oppleve denne byen kan nå velge Norwegians tilbud via Stockholm eller København, rutene fra våre naboland overlever sparekuttene i denne omgangen.

Videre er det også mulig å benytte det israelske flyselskapet Arkia Airlines sommerrute mellom de to byene. Arkia har flydd til Oslo siden sommeren 2013. Denne sommeren fikk Arkia også konkurranse fra Israer, noen uker under skoleferien.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart