-->

26. august 2019

Rygges skjebne avgjøres denne uken

Blir det ny drift på Rygge, eller er flyplassen stengt for godt?

Denne uken blir en skjebneuke for Moss lufthavn Rygge. Blir det ny drift ved flyplassen, eller er den stengt for godt? Dagens eiere holder styremøte senere denne uken, der endelig avgjørelse blir fattet.

annonseEtter flere utsettelser om veien videre for flyplassen, ser det nå ut til at avgjørelsen vil falle denne uken (torsdag?).

Dagens eier, Jotunfjell Partners, sier de venter på et svar fra en av aktørene, dette svaret skulle de ha mottatt før helgen. Inntil de får et svar, positivt, eller negativt, vil de ikke fatte endelig beslutning om videre flyplassdrift.

Espen Ettre, talsperson for Jotunfjell Partners, sier i dag til Moss Avis, at de er avhengige av å tegne kontrakt med minst et stort lavprisselskap før de kan gjenåpne flyplassen.

Ettre sier videre at han ikke vet om det kommer et positivt svar, og han vil ikke spekulere i om det kommer et positivt svar.

Han vil heller ikke ha noen formening om de greier å få åpnet flyplassen i april neste år, hvis de får de svarene de håper på.

Denne redaksjonen har registrert at Rygge igjen har ligget inne som et alternativ på nettsidene til Ryanair en drøy uke, men vi skal ikke spekulere noe mer om det. Nå er det bare Oslo lufthavn og Torp som er et alternativ, sammen med Haugesund.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart