-->

18. september 2019

Air France-KLM kåret til verdens mest bærekraftige flyselskap

Air France-KLM kåret til verdens mest bærekraftige flyselskap (KLM)

Air France-KLM er igjen verdens mest bærekraftige flyselskap ifølge Dow Jones Sustainability Index. Siden indeksen startet i 1999 har KLM vært en overlegen bransjevinner i kategorien for flyselskap med tolv strake år på førsteplass.
annonse– Vi er utrolig stolte over å ha blitt kåret til verdens mest bærekraftige flyselskap. Plasseringen gjenspeiler vår konstante innsats for å skape en bærekraftig fremtid for luftfartsindustrien. Vi forsøker stadig å utfordre både oss selv og bransjen, og plasseringen er et resultat av flere betydningsfulle tiltak, forteller Paul Terstegge, direktør for Air France-KLM i Norden.

KLM jobber hardt for å redusere sitt klimaavtrykk. Blant annet gjøres dette ved å utvikle og forske på nye fly, være en pioner innen bærekraftig flydrivstoff, og ved å gjøre det enkelt å klimakompensere. Men også når det kommer til å sortere alt avfall om bord, og ved å utvikle en helt ny teknologi som reduserer vannforbruket med 85 prosent når fly vaskes.

annonse


En annen del av KLMs bærekraftstrategi er å redusere antallet korttidsflyvinger. Fra 29. mars 2020 vil KLM erstatte en av sine daglige turer mellom Brussel og Amsterdam Airport Schiphol med plasser ombord på Thalys høyhastighetstog.

Beslutningen om å redusere antall flyreiser fra fem til fire per dag på ruten Brussel-Schiphol, i kombinasjon med det forbedrede Air&Rail-produktet ombord Thalys, er ett ytterligere bevis på flyselskapets arbeid for en bærekraftig fremtid for flyindustrien.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart