-->

8. september 2019

SAS hever avgift med nær 60 prosent

SAS har økt gebyr i Skandinavia med 58% (SAS Group)

SAS skrudde denne uken opp avgiften for setereservasjon på innenlandsreiser i Norge, Sverige og Danmark - og mellom de skandinaviske landene, hvis billetten bestilles mindre enn 13 dager før avreise.
annonseInntil nylig har det kostet 79 norske eller svenske kroner, eller 69 danske kroner å reservere sete inntil 13 dager før avreise, nå er prisen skrudd opp til 119 norske og svenske kroner, og 109 danske.

Reserverer du derimot sete 14 dager eller tidligere er prisen som før, skriver standby.dk, og viser til et rundskriv fra SAS til salgskontorer og reisebyråer.

Med de nye gebyrene har SAS funnet en ny måte å tjene millioner av kroner på årsbasis. Noen av de største og mest lukrative flyrutene i Europa, er faktisk på norsk og svensk innenriks.

I en undersøkelse fra analysebyrået oag.com, om de største rutene i det europeiske luftfartsmarkedet, viste tallene at fra mars i 2018 til februar i år var rutene mellom Stockholm og Oslo, fra Stockholm til København og fra København til Oslo henholdsvis den fjerde, femte og sjette største ruten i Europa.

Fra mars i fjor til februar i år var det 12.841 flyreiser mellom Stockholm og Oslo, fra Stockholm til København var det 12.679 flyreiser og mellom København og Oslo 12.383 flyreiser.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart