-->

19. november 2019

Nå blir taxfreebutikkene Miljøfyrtårn

Sytten taxfreebutikker i Norge blir Miljøfyrtårn (Travel Retail Norway)

Taxfreebutikkene på Norges fem største flyplasser er blitt Miljøfyrtårnsertifiserte. Kundene vil oppleve et større lokalt og naturlig produktutvalg i tiden som kommer.
annonse


– Det er viktig for oss å drive ansvarlig taxfree, og da er det også naturlig for oss å legge ned innsatsen som kreves for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn, sier Tore Hov, administrerende direktør i Travel Retail Norway.

Travel Retail Norway, som blant annet driver taxfreebutikkene på flyplassene i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand har nå sertifisert alle butikker og kontorer. Selskapet har 1400 medarbeidere i 17 butikker på fem flyplasser.

Fakta
Logo Miljøfyrtårn
Miljøfyrtårn er Norgest mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar, og er anerkjent av EU.

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Ordningen har til hensikt å heve miljøprestasjon i små og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter. Bedrifter eller virksomheter som oppfyller definerte bransjevilkår kan sertifiseres som miljøfyrtårn.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart