-->

17. mars 2020

Norwegian ber om samme støtte som SAS har fått

Norwegian ber om økonomisk støtte fra den norske stat (Norwegian)

Tirsdag ble det kjent at den danske og den svenske stat, som de største eierne i fellesskap, har besluttet å støtte opp om SAS ved å i første omgang stille garantier for i alt 3 milliarder svenske kroner. Nå ber Norwegiansjefen den norske stat komme med tilsvarende tiltak.
annonse

- Nå har svenske og danske myndigheter kommet med en betydelig redningspakke til SAS i form av likviditet som gjør det mye enklere for Norwegians største konkurrent å komme seg gjennom denne krisen, sier konsernsjef i Norwegian Jacob Schram.

- Norwegian er et norsk selskap som trenger tilsvarende hjelp fra norske myndigheter for å kunne trygge norske arbeidsplasser, infrastruktur og verdiskaping.

Permitterer 7300 og setter de fleste av flyene på bakken

- Vi er glade for at regjering og Storting har sagt de vil gjøre alt som er nødvendig for å redde norske selskaper og norske arbeidsplasser gjennom denne krisen og vi håper nå at det raskt kommer tilsvarende tiltak for Norwegian i form av en kredittfasilitet, ber Schram.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage