-->

24. mars 2020

Ryanair setter flyene på bakken i to måneder

Nå settes Ryanairmaskinene på bakken fram til juni

Ryanair setter flyene sine på bakken, og der regner de med at de blir stående et par måneder. Selskapet kansellerer mesteparten av de kommersielle flygningene, men vil være klare til å eventuelt fly mat og nødhjelpsutstyr i Europa under Coronakrisen.
annonse


Det irske lavprisselskapet setter fra i dag tirsdag, mesteparten av sine fly på bakken, og uttaler at de trolig ikke vil fly kommersielle ruter i april og mai grunnet Coronapandemien.

Selskapet opplyser at mange land i Europa har stengt sine grenser, og at det derfor ikke er noe poeng i å frakte passasjerer til land og steder som er stengt for tilreisende.

Samtidig har selskapet gjort det klart at de stiller flyene sine til disposisjon for europeiske regjeringer som trenger hjelp til å hente strandede landsmenn, få sendt mat og medisiner, eller som trenger hjelp til å få fraktet medisinsk utstyr, samt verneutstyr.

Passasjerer som de nærmeste ukene skulle ha reist med Ryanair, vil få nærmere beskjed på epost, samtidig opplyser selskapet at folk må være tålmodige, de har færre ansatte til å svare på henvendelsene og telefonlinjene er sprengt.


Brev fra Ryanair til selskapets kunder
Klikk på bildet for en større versjonwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart