-->

31. mai 2020

Air France og KLM reåpner ruter fra Oslo

KLM og Air France vender tilbake til Oslo, og har innført nødvendige smitteverntiltak (KLM)

 - Vi er glade for å starte Air France-flyvningene fra Oslo til Paris på nytt og legge til flyavganger fra Bergen til knutepunktene våre i Amsterdam og Paris. Vi ser en økt vilje til å reise igjen, både for private og forretningreisende, og vi ser frem til å ønske våre kunder velkommen tilbake.
annonse


De neste stegene vil være å legge til flere destinasjoner i Norge, øke frekvensene og etter hvert benytte større fly, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM, Norge.

Det gjeninnførte, men fortsatt sterkt reduserte, europeiske nettverket er designet for å få forbindelse med så mange flyavganger som mulig i det interkontinentale nettverket.

 - Flyruter vil gradvis bli åpnet igjen, men kan endres ukentlig avhengig av tiltak myndighetene har på destinasjonene. Det viktigste for oss er å åpne opp nettverket på en trygg og kontrollert måte. I juli planlegger vi å åpne ruter til flere norske flyplasser og legge til andre europeiske destinasjoner og langdistansemål så snart som mulig» sier Halvor Gløersen.

Nettverket av flyruter til Air France KLM Group er tett koordinert, noe som muliggjør tilkobling til europeiske og interkontinentale destinasjoner igjen.

Akkurat nå er dette tilbudet fra Norge:
Air France: gjenopptar flyreiser fra Oslo til Paris fra 7. juni, hvor de starter med en ukentlig avgang og vi legger til flere frekvens i løpet av juni til vi har 6 ukentlige flyreiser. Gjenopptar flyreiser fra Bergen til Paris fra 18. juni med 2 ukentlige flyreiser.

Fly direkte fra Oslo til Paris fra 639,- én vei

KLM: tilbyr en daglig flytur fra Oslo til Amsterdam siden starten av COVID-19-begrensningene startet. Gjenopptar flyavganger fra Bergen til Amsterdam fra 1. juni med en daglig flytur.
I følge selskapets nettsider gjenopptar de Torp - Amsterdam fra 1. august med to daglige rundturer.

Fly direkte fra Oslo/ Torp til Amsterdam fra 412,- én vei

Ansiktsmasker og temperaturkontroll
Fra 11. mai ble bruk av masker obligatorisk om bord hos Air France og KLM. Selskapene anbefaler at du tar med flere masker for din reisekomfort. Passasjerer er ansvarlige for å medbringe sine egne ansiktsmasker.

I tillegg blir kontroll av passasjerens kroppstemperatur gradvis implementert på alle Air France-flyreiser. Disse systematiske kontrollene vil bli utført med kontaktløse infrarøde termometre. Det kreves en kroppstemperatur under 38 °C for å kunne reise. Kunder med høyere kroppstemperatur kan nektes ombordstigning og reservasjonen deres vil bli endret uten ekstra kostnad til en flyreise på et senere tidspunkt.

Oppdatert 06.06.20 kl. 20:20


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart