-->

16. juni 2020

Wizz Air relanserer flyrute fra Sandefjord

Wizz Air relanserer flyrute fra Torp

Allerede 18. juli er det ungarske lavprisselskapet Wizz Air klar med sin tolvte rute fra Sandefjord lufthavn. Denne ruten er ikke direkte ny, heller en relansering. Den ble fløyet mellom 2012 og 2013, nå prøver selskapet igjen.
annonse


I juni 2012 startet Wizz Air på sin direkterute mellom Sandefjord lufthavn Torp og Beograd, hovedstaden i Serbia. Allerede etter et års drift var det slutt, selskapet kuttet i noe av driften i Beograd, noe som førte til at blant annet tilbudet til Torp forsvant.

Nå velger den ungarske lavprisgiganten seg igjen i Serbias hovedstad som satsningsområde, og lanserer i dag 10 nye ruter, en av dem altså til Torp.

Som sist blir det to ukentlige avganger, på tirsdager og lørdager.
Begge dagene er det avgang fra Beograd klokken 11:00 med ankomst Torp klokken 13:50.
Returen fra Sandefjord går klokken 14:20, og flyet lander på Belgrade Nikola Tesla Airport klokken 17:05. Alle tider er lokale og flytiden er på 2 timer og 45 minutter.

Great Circle Mapper (gcmap.com)


- Det er bosatt flere tusen serbere sentralt på Østlandet og dette danner et godt fundament for trafikk begge veier, så vi er trygge på at det er et marked for direktetrafikk mellom Torp og Beograd.

Finn billige flybilletter, overnattinger og leiebil i Beograd

 - For oss på Torp er det fint å se at trafikken tar seg opp etter en svært stille periode. Wizz Air er et flyselskap som evner å se muligheter og snu seg raskt rundt. Vi er imponert over det de har gjort i Coronatiden. Nå håper vi at Wizz Air og det mangfoldet Torp har av flyselskaper skal bidra til at vi kommer raskt tilbake i aktivitet slik at vi kan få flere folk tilbake på jobb, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.


Beograd sett fra elvesiden
Beograd, en smeltedigel av nytt og gammelt, en spennende og altoppslukende jungel av utesteder, undergrunnsklubber, fancy barer og restauranter.

Spesielt i Skadarska-området, som blir omtalt som Beograds Montmartre, er det et yrende uteliv.


Men også på dagtid har denne byen mye å by på! Den største turistattraksjonen er fantastiske Beograd festning i Kalemegdan, et stort parkområde hvor elvene krysses. Her kan man vandre i timesvis og blant annet ta turen innom dyrehagen. Selve festningen har for øvrig vært med på å gi byen et av sine andre kallenavn; Den hvite borg.

Hovedgaten byr, som seg hør og bør, på spennende shoppingmuligheter og også mange kjente flaggskip. I tillegg ligger en av de største ortodokse kirkene i verden her, og er en studie i arkitektonisk utførelse, så Beograd er på mange måter en kontrastenes by.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart