-->

26. januar 2021

Wizz Air lanserer Sydenruter

Wizz Air lanserer ruter til "Syden" (Illustrasjonsfoto)

Lavprisselskapet Wizz Air kaster seg nå inn på et nytt marked, nemlig feriemarkedet i Sør-Europa, også kjent for nordmenn som Syden. Selskapet lanserer fem nye ruter, og varsler flere etter hvert.
annonse


Etter et fjorår der det meste av sommerferien til sørlige regioner ble avlyst på grunn av Covid-19-pandemien, er det ekstra gledelig å kunngjøre de fem nye rutene. Allerede fra forsommeren av kan nordmenn fly Wizz Air til disse feriedestinasjonene minst to ganger i uken, det sier Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

De fem nye rutene går fra Oslo til Alicante og Gran Canaria i Spania. Til Larnaca i Kypros, Chania i hellas og Split i Kroatia. Som tabellen under viser starter fire av rutene midt i mai, mens Split starter første uke i juni. 

**Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr.
En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert.
Innsjekket bagasje kjøpes separat.
Kilde: Wizz Air


  - Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne.

 - Vi er glade for å tilby passasjerene våre fleksibilitet og alternativer som garanterer at endringer i reiseplanen kan gjøres når som helst, inntil 3 timer før flyturen, sier kommunikasjonssjefen til slutt.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart