-->

22. februar 2021

Wizz Air: Passasjerer refunderes innen én uke

Automatisert prosess sikrer Wizz Air passasjerer refusjon innen 7 dager (Illustrasjonsfoto)

I mai lanserte Wizz Air en ny automatisert prosess for behandling av refusjoner. Løsningen har sikret at 95 prosent av passasjerene får refundert pengene sine innen én uke.
annonse


På grunn av korona-krisen opplevde Wizz Air en økning i refusjonsforespørsel på 3000 prosent i 2020 sammenlignet med året før. For å sikre kundetilfredshet, ble en automatisert refusjonsbehandling lansert i mai. Dersom et fly blir kansellert, har passasjerene tre alternativer.

  • De kan få 120 prosent av billettprisen tilbakebetalt i Wizz Air-kreditt
  • Få 100 prosent refundert til bankkontoen
  • Eller muligheten til å booke om reisen

Passasjerene kan enkelt be om refusjon gjennom ett klikk på selskapets nettsider eller ved å følge lenken mottatt på e-post.

Wizz Air flyr 20 ruter til og fra Oslo lufthavn | Alltid lave priser

Zsuzsa Poos, Chief Customer and Marketing Officer i Wizz Air, sier følgende til Osloairports.com om den automatiserte refusjonsbehandlingen:
- I Wizz forplikter vi oss til å gi den beste kundeopplevelsen, og valgte derfor å investere tungt i automatisering av refusjon tidlig i pandemien. Det har sørget for at passasjerene våre får pengene tilbake raskere enn hos andre europeiske flyselskaper. Vi er stolt over at 95 prosent av refusjonsforespørslene er behandlet innen syv dager, og vil fortsette å investere i teknologi som gjør prosessen sømløs og intuitiv. Slik sikrer vi at kundene våre alltid kan reise bekymringsfritt.

For ekstra beskyttelse, tilbyr Wizz Air sine passasjerer Wizz Flex. Tjenesten gir økt fleksibilitet og muliggjør kanselleringen av reise inntil 3 timer før avgang uten gebyr. Passasjerene kan velge å få refundert 100 prosent av billettprisen til flykreditt, eller endre dato og reisemål et ubegrenset antall ganger.

Redaksjonen har selv opplevd kanselleringer med Wizz Air, med krav om refusjon i etterkant. Vi kan bekrefte at pengene sto på konto før det var gått 72 timer, etter at kravet var fremmet.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart