-->

24. juli 2021

BA: Bestill med mobilen og få mat og drikke levert til setet

Nå kan du bestille mat og drikke rett til setet ditt (British Airways)

British Airways har åpnet opp en digital bestillingsplattform, der kundene som reiser i økonomiklasse, får muligheten til å bestille ekstra mat og drikke, levert direkte til setet.
annonse


Det nye bestillingssystemet kommer i tillegg til flyselskapets nåværende tilbud "Buy Before You Fly", der du kan forhåndsbestille fra flyselskapets cafémeny før reisen.

Det nye digitale bestillingssystemet betyr at kunder som ønsker å legge til en eksisterende forhåndsbestilling, eller som ikke bestilte før reisen, kan gjøre det når som helst under reisen.
Det nye tilbudet startet opp denne uken og vil rulles ut fortløpende.

Bestill med mobilen og få mat og drikke levert til setet (British Airways)

For å legge inn en bestilling, kobler kundene seg enkelt til Wi-Fi-tjenesten ombord, gratis via shop.ba.com, klikker på "butikk" -alternativet for den aktuelle flighten, og en virtuell meny vil vise utvalget av mat og drikke om bord. Bestillingene betales med visa- eller debetkort.
Tjenesten vil være tilgjengelig på de fleste kortdistanseruter fra London Heathrow.


 - Vi vet at kunder liker å kunne kjøpe maten i forkant av reisen og garantere deres førstevalg, men vi forstår også viktigheten av en ekstra kopp te eller en gin og tonic underveis. Vi tror at dette nye digitale bestillingstilbudet, kombinert med muligheten for forhåndsbestilling, er en vinnende kombinasjon som imøtekommer alles behov, sier Tom Stevens, British Airways' direktør for merkevare- og kundeopplevelser.

Det vil fortsatt være mulig å forhåndsbestille fra cafémenyen, og selskapet vil fortsatt dele ut en liten vannflaske og snack til alle reisende.

British Airways er tilbake på Oslo lufthavn medio august med daglige avganger til London lufthavn Heathrow.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart