-->

30. oktober 2021

Trivago og Huawei skal jobbe sammen om nye reisetjenester

(Illustrasjonsfoto)

Trivago, den tyske prissammenligningsplattformen for reiser, og Huawei kunngjorde denne uken et strategisk samarbeid om utvikling av reiselivstjenester for verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, Huawei mobile tjenester.
annonse


Trivago-appen som er på plass i Huawei AppGallery tilbyr muligheten for sammenligning av overnattingssteder over hele verden og hjelper sluttbrukere med å finne det beste overnattingsalternativet, til en god pris. Trivago tilbyr i dag mer enn 5 millioner overnattingsalternativer i 190 land. Per september 2021 er Huawei AppGallery tilgjengelig i mer enn 170 land med over 580 millioner aktive brukere hver måned.

Som en del av den strategiske avtalen skal Trivago og Huawei utvikle løsninger for en betalt hotellsøkefunksjon på Huaweis søketjeneste Petal Search og Huaweis karttjeneste Petal Maps. Dette vil gi Huawei-brukere over hele verden en sømløs brukeropplevelse gjennom en direkte tilkobling til sin foretrukne reiseleverandør gjennom tjenesten. Trivago vil være tilgjengelig i Petal Search fra 29. oktober.

- Huawei er et globalt ledende selskap innen mobile enheter og teknologiløsninger, og vi er glade for samarbeidet om utviklingen av søkefunksjoner for overnattinger som en del av Huaweis Petal tjenester, sier Axel Hefer, administrerende direktør i Trivago.

- Vi er glade for samarbeidet med Trivago som et ledende globalt selskap innen søketjenester for overnattinger og prissammenligninger. Vi tror at partnerskapet vårt vil gi oss muligheten til å utvikle teknologiske løsninger som vil gjøre reiseplanleggingen enklere for forbrukere, sier Tollef Vollan, leder for forretningsutvikling og innovasjon i Huawei Norge.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart