-->

9. november 2021

Air Leap og SAS skal samarbeide

Skal bli lettere for Air Leaps kunder å reise videre med SAS (Wikimedia)

Air Leap har inngått en intensjonsavtale med SAS om interlinesamarbeid i Norge, Sverige og Finland, som forventes å bli lansert i løpet av første kvartal 2022.
annonse
Black Friday JBL 2021


Avtalen innebærer at passasjerer kan bestille billetter med gjennomgående bagasje til den endelige destinasjonen. Samarbeidet innebærer kort og godt at SAS kan selge billetter på Air Leaps rutenett. Dette gjør at Air Leaps kunder får en enklere og smidigere reise.

– Vi er glade for å kunne inngå denne intensjonsavtalen med SAS, som er den ledende aktøren på det skandinaviske markedet. Dette er et produkt kundene våre har etterspurt lenge, da vi har mange som reiser videre til en annen endestasjon.

Med avtalen vil vi også kunne tilby SAS-reisende muligheten til å fly til destinasjoner i Sverige, Norge og Finland hvor SAS ikke flyr i dag, sier Johan Giæver Marvik, kommersiell leder for Air Leap.

Det svenska flyselskapet med norske eiere, flyr i dag til ti destinasjoner, to i Norge, resten i Sverige og Finland. I Norge flyr de en kommersiell rute fra Oslo til Ørland og en anbudsrute fra Oslo til Røros, begge destinasjonene ligger i Trøndelag.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart