-->

10. november 2021

SAS øker antallet flyvninger til USA

Flere SAS-fly over dammen fra Skandinavia (SAS)

Som en direkte følge av at USA nå åpner opp for at flere får innreise, stiger etterspørselen etter reiser kraftig. SAS oppdaterer nå trafikkprogrammet og øker antallet flyvninger til og fra USA.
annonse


Antall bestillinger av flyreiser med SAS til USA i jule- og nyttårsperioden har økt kraftig. SAS tilbyr opptil 100 flyvninger per uke over jul og nyttår mellom Skandinavia og USA.

– Det er utrolig gledelig at vi nå kan øke antallet flyvninger og tilby de reisende muligheten til endelig å reise til den andre siden av Atlanteren for å oppleve USA og treffe slekt og venner, sier Karl Sandlund, kommersiell direktør i SAS.

Fra 8. november gjenopptok SAS ruten til Miami fra Stockholm, mens den starter 10. november fra København og fra Oslo 11. november. Det innebærer at SAS vil ha daglige flyvninger i vinter fra Skandinavia til Miami.

Kilde: SAS


SAS øker også antallet avganger til New York og flyr fra og med november totalt to ganger daglig fra København, Oslo og Stockholm.

SAS flyr daglig til Chicago fra København og starter opp flyvninger fra Stockholm til Chicago fra midten av desember.

Fra København øker SAS antallet avganger til Los Angeles, San Francisco og Washington DC i perioden rundt jul og nyttår.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart