-->

7. juli 2022

Passasjerrekord for ettårsjubilant

Flyr setter nye passasjerrekorder

Ettårs jubilanten Flyr setter nye passasjerrekorder. Både planlagte sommerferiereiser og streik i SAS slår positivt ut for nykommeren.

Flyr hadde i juni totalt 203 200 gjester, en økning på 36 prosent sammenlignet med mai. Fyllingsgraden ble på 78,8 prosent og måneden er preget av fulle fly til de populære feriedestinasjonene. Selskapet merket en sterk økning i trafikken etter starten av skoleferien.

- Vi har over lengre tid sett en sterk trend i trafikken, særlig etter starten av skoleferien, og vi har mange utsolgte flyvninger i sommermånedene. Juni ble like bra som forventet, og vi ser at også juli blir en god måned med høye passasjertall, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Mandag denne uken gikk pilotene i SAS ut i streik, det slo positivt ut for både Norwegian og Flyr, kanskje mest for Flyr som hadde ledig kapasitet på sine ruter. Dette vil høyst sansynlig slå positivt ut på selskapets trafikktall i neste måned. 

- Den 30. juni feiret vi ettårsdagen for vår første flyvning. Flyr har bevist at det er en plass for et nytt, helnorsk flyselskap som gir passasjerene en hyggelig opplevelse til lave priser. Vi er utrolig takknemlige for den positive mottakelsen og de fantastiske tilbakemeldingene vi har fått av våre gjester, sier Wikstrøm Frislid.

- Med et fordelsprogram som allerede har passert 200 000 medlemmer har Flyr raskt gjort seg kjent i Norge. Spesielt ungdomsbillettene Flyr UNG har fått mye oppmerksomhet med over 250 000 solgte billetter så langt, tilføyer Wikstrøm Frislid.

Flyrs rutekart juli 2022 (Flyr)


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart