-->

9. juni 2023

Nytt samarbeid mellom Icelandair og Turkish Airlines

Nytt samarbeid mellom Icelandair og Turkish Airlines 📷 Illustrasjonsfoto Icelandair

Icelandair og Turkish Airlines inngår samarbeid om kodedelingsavtale (codeshare), vil øke rutenettet betraktelig og utvide antall destinasjoner for begge flyselskapene.
annonse

Det islandske- og det tyrkiske flyselskapet signerte denne uken en kodedelingsavtale (codeshare agreement). Med avtalen vil de to flyselskapene kunne tilby sømløse forbindelser øst- og vestover for sine kunder, og et økt antall destinasjoner i sine rutenettverk.

Icelandair-passasjerer som reiser via Nord-Amerika og Island får flere muligheter til å fly østover via Turkish Airlines sitt nettverk til Istanbul, og Turkish Airlines-passasjerer fra Asia og Midtøsten vil kunne fly vestover via Icelandair’s nettverk til Island og Nord-Amerika. Avtalen ble signert på IATAs generalforsamling i Istanbul tidligere denne uken. For reisende medfører dette at de kan reise hele veien med en enkeltbillett, hvor bagasjen sjekkes inn og går helt til den endelige destinasjonen.

Både Icelandair og Turkish Airlines flyr til og fra Oslo lufthavn. Begge seskapene har inntil tre daglige avganger fra Gardermoen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart