-->

26. januar 2024

Emirates jakter norsk kabinpersonale

Jakter unge talenter i over 600 byer verden over 📷 Emirates

Emirates, verdens største internasjonale flyselskap, planlegger å utvide kabinbesetningen med 25 prosent i 2024. Selskapet søker nå unge norske talenter og inviterer til åpen dag i Oslo.


Dette er en del av deres verdensomspennende rekrutteringsturné for å finne personer med lidenskap for reiseliv og service i verdensklasse. Åpen dagen vil finne sted på Scandic St. Olavs plass i Oslo lørdag den 17. februar.

Selskapet er spesielt interessert i unge, nyutdannede kandidater med praksis eller deltidsjobber innen service- og tjenestesektoren. De ansatte vil få base i Dubai og unike muligheter til å oppleve verden, med en rekke fordeler som konkurransedyktig og skattefri lønn, gratis bolig, transport, medisinsk dekning og rabatter på utvalgte aktiviteter i Dubai. I tillegg vil de ansatte og deres nærmeste familie få gunstige rabatter for reiser med Emirates og andre utvalgte flyselskaper.

Nye kabinansatte må gjennomføre et intensivt åtte ukers opplæringsprogram i moderne fasiliteter i Dubai, som blant annet inkluderer opplæring i kommunikasjon, initiativ og lederskap for å sikre høy standard innen gjestfrihet, sikkerhet og service.

Emirates søker kandidater som er flytende i skriftlig og muntlig engelsk, og som har minst ett års erfaring innen service- og tjenestesektoren, samt minimum videregående skoleutdanning. Selskapet tilbyr konkurransedyktig lønn, gunstige reiserabatter og en unik mulighet til å utvikle en karriere i en av verdens ledende flyselskaper.

Artikkelen er laget ved hjelp av KI, og bearbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart