-->

24. januar 2024

Norwegian slipper ruter for vinteren 2024/ 25

Er klare for neste vinter 📷 Jørgen Syversen/ Norwegian

I det den norske vinteren når sitt klimaks, slipper Norwegian ruter for neste vintersesong med totalt 159 ruter til 71 destinasjoner. Ingen nye ruter laseres nå.
annonse | bagbrokers


Norwegian slipper 159 ruter til 71 destinasjoner for vintersesongen 2024-2025. Selskapet vil fortsette med hyppige avganger innenriks og til populære destinasjoner i Europa fra de nordiske hovedstedene.

Norwegian vil fly til blant annet Gran Canaria, Tenerife, Alicante, Malaga og Barcelona. Berlin, Paris, Krakow og London vil fortsette å være storbyfavoritter.

Vinterhalvåret er en fin periode for reiser, uansett om man er på jakt etter adrenalinfylte vinterreiser, storbyferie eller en avslappende strandferie.

Norwegian vil tilby direkteruter til spennende destinasjoner i Europa fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg vil selskapet tilby direkteflyvninger til Alicante fra både Haugesund og Ålesund, fra Tromsø til London, København og Longyearbyen, og fra Sandefjord Lufthavn Torp til både Alicante og Las Palmas.

Rutene fordeler seg som følgende i de nordiske landene: Norge: 92, Sverige: 33, Danmark: 34, Finland: 10. Norwegian opererer med et sommer- og et vinterprogram som byttes to ganger i året, i henholdsvis slutten av oktober og slutten av mars. Om noen uker starter sommerprogrammet med over 330 ruter til over 120 destinasjoner.

Artikkelen er laget ved hjelp av KI, og bearbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart