-->

23. april 2024

Har pusset opp lufthavnens egen lounge

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing 📷 Avinor

Oslo lufthavns egen lounge på utland er pusset opp, og hvem som helst er velkommen til å kjøpe tilgang. Loungen har fått et luftigere uttrykk, til tross for at antall sitteplasser også er doblet i den siste oppgraderingen.
annonse


Oslo Lufthavn har nylig gjennomgått en omfattende oppgradering av sin OSL Lounge for utlandsreisende, som nå står klar til å ønske passasjerer velkommen med et forfriskende nordisk preg. Den nyoppussede loungen, designet av Metropolis arkitektur & design v/Kathrine Langfeldt Wangsmo, har blitt utvidet og fornyet for å gi økt komfort og trivsel til sine besøkende.

En betydelig økning i sitteplasser fra 75 til 150 er oppnådd gjennom en effektiv utnyttelse av plassen, uten at komforten har blitt ofret. Det nye interiøret gir loungen en luftig atmosfære som inviterer til avslapning og produktivitet. Totalt dekker de to separate områdene av OSL Lounge nå 751m2 av terminalens areal, der OSL Lounge for bankkunder og reisende som ønsker adgang utgjør 505m2 av dette.

Katie Eriksen, Driftssjef Lounge i SSP på Oslo Lufthavn, uttrykker entusiasme for den nyoppussede OSL Lounge, som hun beskriver som et hjemmekoselig tilfluktssted for reisende enten de er på forretningsreise eller ferie. Hun understreker loungens luftige atmosfære og formål med å skape et innbydende miljø for alle reisende.

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing 📷 Avinor

 Tilgang til OSL Lounge er åpen for alle, enten gjennom kortholdere med toppstatus fra American Express Nordic, eller ved kjøp av inngangsbillett til 400 kroner for de med gyldig billett til utlandet fra Oslo Lufthavn. I tillegg har norske bankkunder tilgang gjennom avtaler knyttet til Lounge Key, samt kunder med Dragon Pass.

Mat- og drikkeutvalget i loungen tilpasses gjennom dagen, med typisk nordisk frokost om morgenen og varme retter senere på dagen. I tillegg tilbys et utvalg av snacks, kjeks, chips, vafler og et variert drikkesortiment inkludert kaffe, jus, te, brus, øl og vin, for å tilfredsstille enhver smak og preferanse.

Den nyoppussede OSL Lounge står klar til å ønske reisende velkommen med sin fornyede atmosfære og utvidede fasiliteter, og setter standarden for komfort og velvære på Oslo Lufthavn.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart