-->

30. september 2007

Rygge vil bli større enn Torp på to år

Ledelsen ved Rygge Sivile Lufthavn spisser ordbruken nå i dagene før flyplassen har sin offisielle åpning. De mener at de i løpet av to år skal ha flere passasjerer enn Sandefjord Lufthavn Torp.

Ledelsen i RSL har en veldig tro på seg selv og sitt nye produkt om dagen, de er trygge på at den kommersielle driften vil bli en suksess.De mener de kan konkurrere mye mer effektivt enn de større flyplassene om selve flyoperasjonene I tillegg har de et P-hus vegg i vegg med terminalbygget, nye bussruter til terminaldøra kommer, samt shuttelbusser fra Rygge togstasjon. Flyplassen skal oppleves som kompakt og enkel.

De 14 nye rutene til Norwegian er bare en sped begynnelsen rapporteres det fra Rygge. Når de har fått bevist at de er effektive, kommer det nye faser med langt flere flighter, hevder de. Ambisjonene er ikke bare at Rygge skal være en flyplass for Østfoldinger, dette skal en ny flyplass for Oslo-området, Norwegian benytter allerede begrepet "Oslo-Rygge" når du skal bestille billetter hos dem, og skal velge flyplass å reise fra. Rygges første og store jobb er å få opp volumet av reisende over RSL. Torp har 1.5 millioner reisende pr. år, det regner Ryggeledelsen at de har passert i løpet av 2009.

FOTO: Sandefjords Blad

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart