-->

15. januar 2008

Birmingham neste

Ryanair kunngjør i dag at deres rute nummer 12 fra Sandefjord Lufthavn Torp er under oppseiling, denne gangen er det Birmingham i Storbritannia som er den nye destinasjonen.

Tirsdag 17. juni letter det første flyet til fotball- og shoppingbyen Birmingham i Storbritannia. Den nye ruten skal opereres tre ganger i uken, tirsdag, torsdag og på lørdagene. Flyene skal lette fra Torp 22.20 alle kveldene, og lande 23.20 lokal tid.

Ryanair markerer åpningen av den nye ruta med et tilbud på billetter fra kroner 186,- en vei, skatter og avgifter inkludert. Selskapet har beregnet at den nye ruten vil gi en økning på 40.000 passasjerer og at Ryanair vil frakte nærmere 900.000 reisende via flyplassen.

Ryanairs Nord-Europasjef, Wilhelm Hamilton uttaler i en kommentar i dag, at han er glad for den nye ruten fra Torp, og at Birmingham er et svært interressant reisemål med flotte shoppingmuligheter og fantastiske fotballag, som Birmingham City FC og Aston Villa FC. hamilton påpeker også at at byen er kjent for å være hjertet i det britiske kanalsystemet, og har flere kilomerter kanaler enn Venezia. For store og små barn er nok Cadbury sjokoladefabrikk, som tilbyr guidede turer og mulighet for smaksprøver, en opplevelse.

Reiser til og fra britiske flyplasser
Foto. Eurosportwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage