-->

10. januar 2008

Norwegian styrker Oslo - Nord-Norge

Norwegian styrker sitt tilbud i Nord-Norge med ny direkteruter fra Oslo til Bardufoss, og en styrking av eksisterende rute til Kirkenes. I tillegg lanseres en ny rute Trondheim - Bodø - Tromsø. Alle rutene er helårsruter.

Selskapet sier i en pressemelding til oss i dag; -Norwegian forsterker sitt fokus på de nordlige landsdeler med nye ruter Oslo – Bardufoss, Trondheim – Bodø – Tromsø og med en økning på Oslo - Kirkenes. Satsningen er et resultat av avtaler selskapet har inngått med Helseforetakene i Norge og Forsvaret, samt suksess på eksisterende ruter. Totalt representerer økningen 66 nye Norwegian avganger i uken.

Oslo – Bardufoss vil få opptil tre daglige rundturer og første flygning er 1. mai. Kapasiteten på ruten til Bardufoss vil kunne bli økt når ny flykapasitet kommer inn. Oslo – Kirkenes og Trondheim – Bodø – Tromsø vil få en daglig rundtur og starte fra 1. juni. Alle rutene er helårsruter.

- Denne økningen på Nord-Norge bekrefter vårt ønske om å tilby rimelige flyreiser til flest mulig i Norge. Oslo – Bardufoss er en ny rute for oss og er primært et resultat av samarbeidet vi har inngått med Forsvaret. Oslo – Kirkenes er en rute vi har fløyet en stund, men vi øker frekvensen og skal fly hele året. Vi lover som vanlig mange billige seter. Trondheim – Bodø – Tromsø er et tilbud til de mange reisende mellom disse byene som altfor lenge har lidd under monopolsituasjonen og kunstig høye priser. Med vår daglige avgang vil folk få en mulighet til å fly for fornuftig pris, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart