-->

28. februar 2008

Norwegian direkte til Dubai

Norwegian starter en ny direkterute fra Oslo Gardermoen, til Dubai i oktober. Det skal flys to ukentlige turer.

Som det første europeiske lavprisselskapet åpner Norwegian en ny direkterute til Dubai, i De Forente Arabiske Emirater. I tillegg til disse to avgangene fra Oslo, skal det også flys tre turer fra Stockholm. Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos påpeker at det er viktig å utnytte den nye flåten av Boeing 737-800 godt, og at det ikke skal være noen grunn for at man ikke kan fly langt for en rimelig penge. Så er da heller ikke laveste pris avskrekkende, den starter på kr. 999,- en vei, inkludert skatter og avgifter.


Komersiell direktør for selskapet, Daniel Skjeldam, forteller at de vil tilby reisende til Dubai gjennomgående reise via Oslo, fra destinasjoner som Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Skjeldam sier videre at det faktum at man har hele fem ukentlige flyvninger fra Skandinavia gir de reisende stor fleksibilitet i forhold til hvor lenge de ønsker å oppholde seg i Dubai. For å få en en behagelig langtur som dette er, 7 og en halv time, setter selskapet naturligvis inn sine nye Boeing 737-800 fly på ruta, disse har bedre benplass og mer komfortable seter.

Norwegians første fly fra Gardermoen til Dubai letter søndag 26. oktober i år, deretter flys det hver torsdag og søndag med avgang fra Gardermoen klokken 13:15, og med ankomst Dubai klokken 23:45 lokal tid. Førstkomende onsdag, 5. mars legges billettene ut for salg, og startprisen er som nevnt kr. 999,-

Last ned gratis storbyguide til Dubai

Besøk nettsiden til Dubai International Airport

UDs informasjonsside om Emiratene

Fotoet viser Hotel Burj Al Arab

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart