-->

24. februar 2008

Nye tjenester

Vi forsøker til en hver tid å gjøre osloairports.com enda bedre for deg som leser, ved å tilføre nye reiserelaterte tjenester, slik at du finner alt du trenger for å planlegge reisen på et sted. Osloairports.com er de siste dagene oppdatert med:En oversikt over hjemmesidene til alle de internasjonale flyplassene som trafikkeres fra Gardermoen, Rygge og Torp, nærmere 115 stykker. På disse sidene finner du som regel informasjon om de fasiliteter flyplassen kan tilby den reisende, og oppdatert status på trafikk m.m.

I samarbeid med Aftenposten.no/ reise gir vi deg avisens aller ferskeste reiseartikler samlet på et sted. Du kan også lese eldre artikler, lese om storbyferier, sol- og badeferie, ferie i Norge, shopping, få små og store tips om hoteller, cafeer, restauranter osv. I tillegg til journalistenes artikler finner du også en del reisetips fra avisens lesere.

Vi har også fått på plass et kart på forsiden som viser deg trafikkstatusen ved flyplassene i Europa. Ved bruk av fargene grønt, gult og rødt indikeres trafikksituasjonen. Grønt viser at det ikke er problemer ved flyplassen. Tjenesten oppdateres automatisk hver halvtime. Nærmere informasjon får du ved å klikke på den aktuelle flyplassen på kartet.

Etter åpningen av Moss Lufthavn Rygge jobber vår tjenesteleverandør med å få på plass de siste dataene som viser avgangene og ankomstene ved flyplassen, tjenesten er ennå ikke opptimal. Tilsvarende tjeneste for Gardermoen og Torp finner du på samme sted.

Du kan ta en titt på de nye tjenestene våre ved å klikke på de oransjefargede lenkene i teksten over, i tillegg ligger de samlet i venstre kolonne på forsiden.

Lenker som ikke virker, mangler eller feil? Send oss en epost

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart