-->

8. juli 2008

De unge dropper SAS

Den mest lojale SAS-kunden er en mann på over 60 år. SAS er i ferd med å miste grepet på de unge flypassasjerene, i følge dn.no.

Det bør bekymre SAS, mener den danske PR-eksperten Søren Berzant, som er administrerende direktør i PR-byrået Cohn & Wolfe.

Unge under 35 år er minst villige til å betale ekstra for å fly med SAS i stedet for et annet flyselskap. Selv når billettens pris er konkurransedyktig, velger unge ofte bort SAS. Det viser en meningsmåling som Gallup i Danmark har laget for Berlingske Business.

Det er bekymringsfullt for SAS at den mest lojale delen av kundegruppen deres er den eldste delen av demografien. At SAS har mest lojalitet blant menn over 60 ville bekymre meg hvis jeg var SAS, for det betyr at lojaliteten er best hos dem man ikke skal leve av i fremtiden, sier Søren Berzant til Business.dk.

Han peker på at det er vanskelig å vinne de unges lojalitet, siden de er mer flyktige i sine forbruksmønstre, men han mener likevel at det er et uutnyttet potensiale i SAS-merkevaren hvis selskapet kan få lojaliteten blant de unge opp.
- SAS bør se på sine produkter og tjenester for å sikre seg at de appellerer til de målgruppene de vil ha større tak på. SAS må finne ut hva de unge gjerne vil ha, sier han.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart