-->

1. juli 2008

EuroBonuspoeng også på super'n

Nå trenger du ikke lenger å fly for å samle EuroBonus-poeng. Fra i dag kan du spare opp EuroBonus-poeng på alt du kjøper, både i Norge og i utlandet, så lenge du betaler med SAS EuroBonus MasterCard eller SAS EuroBonus Diners Club privatkort.

Du får 10 bonuspoeng for hver hundrelapp du omsetter på kortet, uansett hva du kjøper eller hvor du handler. Dette gjelder også i dagligvareforretningen. Unntakene er kontantuttak, kjøp av innenriks flybilletter og kjøp av utenlandsreiser som har innenriks tilslutning i billetten.


Også for kidsa
Fra denne sommeren kan du få bonuspoeng når du flyr uansett hvor gammel du er. Til nå har fordelene ved EuroBonus-poeng vært forbeholdt passasjerer over 18 år, men nå er det også fritt frem for de yngre. Dermed kan unge også tjene opp poeng til bonusreiser, hotellovernattinger og andre fordeler.

- Vi har fått mange henvendelser fra familier som er en del på reise som synes det er urettferdig at bare de voksne får poeng og fordeler. Dette har vi lyttet til, og fjerner 18-årsgrensen i dag, sier Thomas Midteide, kommunikasjonsdirektør i SAS Norge. SAS har over en halv million norske barn og unge som reiser med dem hvert år. De fleste reiser bare et par ganger i året, men det er også flere og flere som pendler regelmessig mellom ulike destinasjoner. Antallet familier som jobber eller studerer i utlandet øker, og da reiser også hele familien mer.

- Våre unge passasjerer vil nå få mulighet til å tjene poeng på alle Star Alliance-flygninger og hoteller over hele verden. Kanskje synker snittalderen i SAS-loungene, siden de unge også vil kunne få gullkort om de reiser nok, sier Midteide. Passasjerer som er gullmedlem i SAS har mange fordeler som gjør reisen mer effektiv. De kan blant annet sjekke inn på egne skranker, bruke FastTrack for raskere sikkerhetskontroll og prioritet på ventelister.

Poengene du samler vil fremkomme på fakturaen.Bonuspoengene kan benyttes til bonusreiser, på samme måte som de ordinære bonuspoengene som EuroBonus-medlemmer opptjener når de reiser med SAS. Dette er en nordisk avtale inngått mellom SAS og SEB Kort, og er det største medlemsprogrammet innen reiselivsbransjen i Norge og Norden.Illustrasjonsfoto: flysas.com


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart