-->

22. august 2008

Sene landinger bekymrer ikke

De nye flyrutene til Moss Lufthavn Rygge har svært sene landinger, men flyplassledelsen regner med at det ikke kommer til å bli tidsoverskridelser. Sene landinger på de nye rutene til Moss lufthavn Rygge uroer ikke markedssjef Silje Thoresen.Ikke bekymret selv om marginene er knappe
To av Norwegians nye ruter er satt opp med ankomst Rygge bare få minutter før stengetid, til tross for at Luftfartstilsynet har varslet nulltoleranse overfor landinger etter stengetid.
Thoresen er enig i at det er knappe marginer, men understreker at hun ikke er bekymret.
- Vi betrakter den tiden som er angitt for disse rutene som en foreløpig tid, og vi vet at Norwegian kjenner åpningstidene på Rygge og kommer til å tilpasse seg dem på best mulig måte, sier Thoresen.
Det er de nye rutene fra Praha og Krakow som er satt opp med sene landinger - henholdsvis 23:20 og 23:25.

God punktlighet ved Rygge
Det er bare fem minutter før Kosovoflyets ankomst, og Kosovoflyet har vært verstingen når det gjelder sene landinger så langt.
- Punktlighet er viktig. Alle er innstilt på å opptre i henhold til rammebetingelsene for sivil trafikk ved flyplassen, sier Thoresen.
Hun forteller at punktlighetsstatistikken ved Rygge så langt er svært god.
- Vi kan vise til en svært god punktlighetsstatistikk på over 90 prosent. Det er vi godt fornøyd med, og vi tar sikte på å holde oss på det nivået videre, sier Thoresen. (NRK)

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart