-->

19. august 2008

Til Berlin, Krakow og Praha fra Rygge

Norwegian utvider sin satsing på storbyreisemål fra Oslo/Rygge, og lanserer i dag tre nye direkteruter med oppstart førstkommende vinter. De nye rutene går til Berlin, Praha og Krakow.
Samtidig med lanseringen av disse rutene, bekrefter Norwegian at de utreder en videre satsing på nye, innenlandske ruter, fra Rygge.

Kommersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam forteller til Osloairports i dag at de nå ser en økt etterspørsel etter spennende storbydestinasjoner fra Oslo/ Rygge, og at de gleder seg til å kunne imøtekomme etterspørselen med å tilby disse tre rutene.

Samtlige nye utenlandsruter får to avganger pr. uke på attraktive reisedager rundt helg. De nye rutene kommer i tillegg til eksisterende ruter til disse destinasjonene fra Oslo/Gardermoen.

Berlin
Berlin framstår som en av de mest interessante storbyene i Europa, med sine mektige kontraster, rike kulturtilbud og attraksjoner. Byen er en moderne storby med historisk sus. Norwegian flyr til Schönefeld flyplass sør for Berlin, og sentrum ligger kun en kort togreise unna.
Berlinruta starter opp 31. oktober og det blir flyvninger mandager og fredager.

Praha
Med sin spesielle sjarm og vakre arkitektur er Praha fortsatt en vinner av populære storbydestinasjon for reiseglade nordmenn. Byens gamle sentrum står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og kombinert med gode shoppingmuligheter og uteliv tilbyr Praha noe for enhver smak. Ruten fra Oslo/Rygge blir Norwegians 5. rute til den tsjekkiske hovedstaden.
Første fly til Praha, fra Rygge, letter 30. oktober og det blir flyvninger dit torsdager og søndager.

Krakow
Krakow regnes som en av Europas vakreste byer, og tilbyr en annerledes og givende byferie. Gamlebyen i Krakow står på UNESCOs verdensarvliste, og her finnes vakre, gamle bygninger som omgir det største bevarte middelaldertorget i Europa. Shoppingmulighetene er mange, og det finnes en rekke spennende dagsturmål i regionen. Flyplassen i Krakow ligger kun 15 km fra sentrum. Toget til sentrum avgår hver halvtime, og prisen er - som på det meste annet i Krakow – meget hyggelig, ca 15 kroner.
Krakowtrafikken starter også opp 31. oktober, og som for Berlinruta flys det dit mandager og fredager.

Prisene starter på kr 349 kr én vei, inkludert skatter og avgifter, og billettene ble lagt ut for salg i formiddag.

Mer innenlandstrafikk?
Samtidig som Norwegian kunngjorde de tre nye rutene, bekrefter selskapet at de utreder andre innenlandsdestinasjoner, etter at de nå ser en vekst på trafikken mellom Rygge og Bergen, som per i dag er selskapets eneste innenlandsrute fra Østfold. Blir det oppstart av flere ruter innad i Norge, sier selskapet at dette kan skje fra høsten av.

Foto: Wikimedia


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage