-->

7. desember 2008

Continental: individuell tv-skjerm til alle

Alle som flyr Continental Airlines fra Oslo til New York vil fremover ha tilgang til en individuell skjerm hvor man kan se film, høre musikk, spille spill og lære språk - helt etter eget ønske. Flyselskapet er i desember ferdig med å installere nye seter med individuelle skjermer på alle flyene i sin flåte av Boeing 757-200.
Selskapet har avsluttet innstalleringen av nye flyseter til økonomiklassen på alle de 39 Boeing 757-200 flyene, som i øyeblikket er på vingene og fortrinnsvis flyr på Continental Airlines transatlantiske ruter – blant annet ruten Oslo - New York. De nye setene har alle en individuell skjerm med lyd og bilde ”on demand” innebygget. Det betyr at passasjerene på økonomiklasse har individuell tilgang til 25 filmer, 25 tv-programmer 50 cder i forskjellige genrer, 20 spill og Berlitz World Travellers språkkurs. Det hele kan enkelt styres ved å trykke på skjermen.

– Adgangen er gratis, og innholdet kan brukes etter behov og lyst, sier Continental Airlines sjef i Norge, Tom Grundstad, som er glad for å kunne tilby kundene komfort i toppklasse - også når de reiser på økonomiklasse. Der er også installert strømuttak flere steder i kabinen på økonomiklassen, slik at man har mulighet for å koble til egne elektroniske apparater som bærbar pc og personlige dvd- eller mp3-spiller. Adapter er ikke nødvendig, for stikkontakten passer uavhengig av type. BusinessFirst har strømuttak i alle seter.

To Boeing 757-200-fly blant Continental Airlines 41 fly av denne typen holder på å få de nye flysetene med individuelle skjermer installert. De to flyene vil komme på vingene senere denne måneden. Continental Airlines flyr daglig mellom Oslo og New York med de aktuelle Boeing 757-200, som har 175 seter, 16 på BusinessFirst og 159 på økonomiklasse. New York Liberty International Airport er Continentals hovedflyplass til Europa med sikkerhets- og tollområder kun for selskapets egne passasjerer. (hangar.no)

Foto: continental.com

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart