-->

9. mars 2009

Øker på Norge før oppstart

Lavprisselskapet Air Berlin øker satsingen på sin nye rute mellom Oslo og Berlin, som følge av en meget positv mottakelse i markedet.
Selskapet hadde i utgangspunktet lagt opp til fem rundturer i uken på den nye ruten. Nå økes antallet til seks, og selskapet åpner for to daglige avganger hvis etterspørselen i Norge og Tyskland fortsetter å øke.


Air Berlin, som er en lavpriskjempe i Europa og som er det nest største flyselskapet i Tyskland etter Lufthansa, har besluttet å satse på det norske markedet.

Fra 24. april tar det tyske selskapet opp konkurransen med Norwegian om direkteflyvning mellom Norge og Berlin.

Ny avgang
- Vi er meget godt fornøyd med billettsalget etter at det i vinter ble kjent at vi skulle åpne rute. Vi selger godt, både i det norske og tyske markedet, sier informasjonssjef Nadine Bernhardt i Air Berlin til Aftenposten.no.

Selskapet hadde i utgangspunktet lagt opp til å fly mandag til fredag. Men på grunn av det gode forhåndssalget både i Tyskland og Norge besluttet selskapet på fredag å øke med en rundtur også på søndager.

To daglige?
- Med tiden kan det også være aktuelt å øke til to daglige avganger. Da vi startet i Stockholm og Københan var det også med en daglig avgang, slik vi nå gjør det i Oslo. Men både fra Sverige og Danmark har vi nå avganger både morgen og kveld. Det er selvsagt aktuelt også i Norge hvis markedet er godt nok, sier Bernhardt.

Air Berlins flyplass er Tegel i Berlin. På ruten fra Oslo er det mulig å kjøpe gjennomgående billetter til ni andre tyske byger, samt til Wien og Zürich. Nå åpnes det for stadig nye ruter for gjennomgående billettkjøp - det skal bli mulig å reise via Berlin til Bangkok og til flere populære feriedestinasjoner rundt Middelhavet.

Foto: AirBerlin

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart