-->

11. mars 2009

Sunair skal jobbe videre med BA

Danske Sunair of Scandinavia og British Airways forlenger samarbeidet med ytterligere fire år. Franchisesamarbeidet mellom de to selskapene kan i år feire 12-års jubileum. Sunair opererer tre ruter i fra Oslo.


- Vi er veldig glade for at vi har forlenget vår franchiseavtale med British Airways med ytterligere fire år. Vi er meget stolte av at arbeidet sammen med et av verdens beste flyselskap og av å levere merkevaren British Airways til våre kunder. De siste 12 års samarbeide med British Airways har vært med å sikre den sterke posisjonen, vi har i dag, sier Kristian Tvergaard, underdirektør i Sunair.

Peter Rasmussen, Regional Commercial Manager for British Airways i Nord Europa legger til:
- Partnerskapet gjennom de siste 12 år har været en stor suksess for begge selskapene, og det gir British Airways en økt styrke og posisjon i de skandinaviske landene. Vi setter stor pris på den gode servicen Sunair tilbyr som British Airways partner, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med dem.

Franchisesamarbejdet mellem Sunair og British Airways innebærer, at alle Sunair sine fly og uniformer fremstår i British Airways farger og design, og flyvningene skjer i BA-regi.

Sunair flyr fra Billund, Århus og Aalborg til 12 utenlandske destinasjoner. Fra Oslo opererer de en direkterute til Århus og en til Aalborg, samt en innenriksrute mellom Oslo og Stord.

Foto: BA/ Sunair

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart