-->

18. mars 2009

Kjøp taxfreevarer på Røros- og Fagernesrutene

Når DOT LT letter fra Røros og Fagernes den 1. april kan flypassasjerene på rutene Oslo-Røros og Oslo-Fagernes handle klokker, parfyme og andre spennende varer til taxfree priser.


Alle som booker billet hos DOT LT, har adgang til å handle på selskapets attraktive webshop. Det er ikke et krav om at billetten gjelder for reiser ut av Norge.

I webshoppen kan det kjøpes accessories, parfyme, kosmetikk og reiseartikler, alt sammen kjente merkevarer til meget attraktive priser – de reisende hos DOT LT kan spare helt opp til 60% i forhold til butikkpriser. Alle de gode tilbudene kan handles via DATwebshop og varene blir levert på firma- eller hjemmeadressen.

-Med DATwebshop kan vi tilby våre kunder en mye mer fleksibel måte å kjøpe disse attraktive varene på enn normalt. Våre kunder slipper å stå i kø, og bære varene inn og ut av flyene. Det er helt i tråd med vårt ønske om et høyt servicenivå til våre kunder, uttaler Marketing Manager Betina Petersen hos DAT.

-Det er viktig for oss å levere en webløsning og et sortiment av meget høy kvalitet, sånn at det matcher, det produkt DAT Group leverer til daglig, som for eksempel våre amerikanske bagger og kofferter, hvor det ytes 25 års garanti på hele sortimentet, uttaler Sales and Service Manager Claes Clevin i MMM Taxfree.

DOT LT er et datterselskap av DAT (Danish Air Transport) og tar fra 1. april over all flytrafikk på strekningene Oslo-Røros og Oslo-Fagernes. Les mer om DOT LT her
Dette tilbudet gjelder også på alle DAT sine avganger.

annonse
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart