-->

1. mars 2009

Verdens beste lavprisselskap

Det tyske flyselskapet Air Berlin er kåret til verdens beste lavprisselskap for 2009 av leserne i det internasjonale reisemagasinet Wanderlust.
Om få uker åpner selskapet trafikk på Oslo Lufthavn, med en rute til sitt knutepunkt Berlin.


Gigant
Air Berlin vinner denne kåringen for andre år på rad, og danker ut velrenommerte selskaper som Air Asia, Virgin Blue, EasyJet og Wizz Air. Sistnevnte har en rekke ruter til Sandefjord Lufthavn Torp.
Air Berlin har vokst seg til et av Europas ledende lavprisselskaper og er i dag det nest største flyselskapet i Tyskland etter giganten Lufthansa. Selskapet har utvidet sin tunge europeiske satsing med etter hvert også å bygg seg opp i Norden, med ruter både til Sverige, Danmark og Finland.

Stort nett
Fra 24. april er det Norges tur, da starter Air Berlin en rute til Berlin fra Oslo Lufthavn som skal gå fem ganger i uken til den tyske hovedstaden.
Når Air Berlin går til topps i denne kåringen er det ikke bare fordi selskapet har et stort rutenett, som gjør det mulig for reisende også fra Norge å kjøpe gjennomgående billetter fra Berlin og til en rekke andre destinasjoner i Europa. Selskapet har dessuten ruter til både til Amerika og Asia.

Men Air Berlin skiller seg også fra andre lavprisoperatører ved at det tilbyr gratis servering om bord. Det serveres drikke og snacks på korte turer, på de litt lengre rutene vanker det også gratis mat på de reisende. (aftenposten.no)

Foto: AirBerlin

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart