-->

28. april 2009

Amerikansk bredbånd til Norwegians fly

Norwegian starter innstallering av satelittbasert bredbånd til høsten, og du kan surfe hurtig på nettet og sende sms mens du sitter i flysetet.
Prisen du må betale for den nye tjenesten er ennå ikke fastsatt.Norwegian har inngått kontrakt med det amerikanske selskapet Row 44 om levering av satellittbasert bredbånd. Med denne bredbåndsløsningen kan passasjerene surfe raskt på internett og sende sms mens man sitter i flysetet. Innstalleringen starter opp til høsten. Norwegian er første europeiske flyselskap som får denne typen høyhastighets bredbånd om bord i flyene.

For oss er det viktig at passasjerene får en rask bredbåndsløsning med god funksjonalitet. Row 44 er det eneste selskapet som tilfredsstiller alle våre krav til en slik leveranse, sier direktør for IT og forretningsutvikling, Hans-Petter Aanby i Norwegian.

De første flyene vil få installert bredbånd til høsten. Norwegian vil installere i bredbånd i alle de nye Boeing 737-800 flyene etter hvert som de leveres fra fabrikken, samt de som allerede er levert av denne flytypen.

- Det er ennå ikke fastsatt priser for tilbudet, men vi kan love at på samme måte som alle skal ha råd til å fly, så skal også alle ha råd til å benytte bredbånd om bord i flyene våre, sier Aanby.

Foto: Norwegian

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart