-->

29. april 2009

Widerøe også på mobilen

Nå blir det enda enklere for deg som er mye på farten. Widerøe lanserer mobilportal for de reisende. Det innebærer at alle som skal ut å reise kan bestille flybilletter til hele verden fra mobiltelefonen.

Widerøe ønsker å gjøre selve reisen, bestillingen og innsjekkingen så enkel som mulig. Derfor har selskapet jobbet hardt for å lansere en reiseportal på mobilen for kunder som skal ut å reise. Bestillingsmuligheten skiller Widerøes mobilportal fra de fleste andre i bransjen.
- Den nye tjenesten skal være wideroe.no sin ”forlengende arm”, spesielt når man er på farten, forklarer Widerøes prosjektleder for tjenesten, Kjetil Ardraa til osloairports.com. Med vår nye mobilportal kan du søke og bestille flybilletter til hele verden, samt bestille reiser med Widerøe og SAS i tillegg til hundrevis av andre flyselskaper. Du kan også sjekke inn på flyet, se om det er i rute, og få svar på de viktigste tingene du lurer på i forbindelse med din flyreise.

Så enkelt er det å komme i gang:

•Send en SMS med kodeord WIDEROE til 2229. Du mottar så en SMS med lenke til portalen. Klikk på lenken du mottar og du er i gang
• Alternativt kan du åpne mobilens nettleser og skrive inn følgende adresse: mobil.wideroe.no

Betalingen gjør du på samme måte som om du skulle bestilt reisen på nettet. Du legger inn ditt kredittkortnummer og bruker det som reisedokument. Reisekvittering kommer på e-post. En bekreftelse på bestillingen i form av referansenummer blir sendt på SMS.

På jakt etter flere smarte mobilløsninger? Les reis med informasjonen i lomma

Foto: Widerøe

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart