-->

10. april 2009

Design kan stoppe "armlenekrigen"

Dette kan være slutten på irritasjonen mellom deg og sidemannen på flyet, om hvem som skal bruke det midterste armlenet. En Hong Kong basert designer har vunnet innovasjonspris for sitt toetasjers armlene.
Den Hong Kong baserte designeren James Lee, gikk nylig helt til topps på den årlige Crystal Cabin Awards i Hamburg. Her premierer et dommerpanel de beste ideer til nye kabinprodukter i mange kategorier.

James Lees ide med paperclips armlene ble premiert som et av blinkskuddene. Hans design vant prisen "Judge's Commendation Prize". Det er ikke en pris for kun én spesiell kategori, men en pris for innovasjon.
Ideen er enkel - når det ikke er plass til bredere armlener, så lager man dem heller i to etasjer, da kan både du og sidemannen hvile armene – uten at dere dulter borti hverandre, og krangler om hvem som skal ha armen hvor.

Positive reaksjoner
Passasjerer, som er mye ute og reiser med fly har reagert positivt på ideen, selv om den ennå ikke er patentert. Det vil derfor trolig gå en stund før vi kan se dem i bruk, enten du skal til Alta eller Atlanta.
- Jeg forstår ikke hva designerne tenkte da de laget armelenet slik det er i dag, men det er håpløst. «Paperclip»-armelenet er kanskje løsningen på problemet, uttaler en passasjer til reiseliv.dk

Foto: James Lee

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart