-->

13. mai 2009

Morgenrute Rygge - Sola

Norwegiandirektør Bjørn Kjos besøkte tirsdag Stavanger og Næringsforeningen i regionen. Der kunne han blant annet fortelle om selskapets satsing lokalt og på lokal arbeidskraft, i tillegg bekreftet han at det nå også blir morgenavganger fra Rygge til Sola.Norwegiansjefen holdt tirsdag foredrag for en fullsatt sal i Næringsforeningen i Stavangerregionen om hvilken betydning distriktet har for lavprisselskapet. Kjos viste til at hans selskap for øyeblikket står for 43 prosent av trafikken på Stavanger lufthavn Sola.

Kjos presenterte en ny avgang fra Sola til vintersportsstedet Salzburg i Østerrike, som starter opp til vinteren, i tillegg vil selskapet utvide den daglige kveldsturen til og fra Rygge ved Moss med en daglig morgenavgang. I skrivende stund er det ikke klart når morgenavgangen starter opp.

Lavprisselskapet startet flygingene i september 2002 med fire ruter fra Oslo - en av disse gikk til Stavanger. I dag flyr selskapet hele 178 ruter til 86 destinasjonen i Europa, Afrika og Midtøsten. (aftenbladet.no)

Foto: Stavanger Aftenblad

Dette er direkterutene i fra Rygge

Er flyene i rute til og fra Rygge?

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart