-->

28. mai 2009

Norwegian åpner Wien og Dublin

Finanskrisen ser ikke ut til å skremme Norwegiandirektør Bjørn Kjos, når han i dag annonserer to nye destinasjoner fra Oslo lufthavn Gardermoen. I august starter selskapet opp en ny rute til Østerrikets hovedstad - Wien, og en til Dublin, irenes hovedstad.17. august er det klart for Norwegians nye satsing i fra Oslo. Da starter Wienruta med tre ukentlige avganger, mandag, onsdag og fredag. Dublin får også tre ukentlige besøk av Norwegian, på tirsdager, torsdager og søndager. Første Dublinflight er tirsdag 18. august. Både Wien og Dublin har vært etterspurte destinasjoner fra selskapets kunder.

- Vi opplever stor etterspørsel og vekst i antall kunder til tross for at verdensøkonomien er inne i en turbulent tid. De reisende blir mer prisbevisste og flere velger Norwegian og våre lave priser. Derfor introduserer vi disse to rutene i fra Oslo, samtidig som vi gir danskene fire nye ruter i fra København, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian til osloairports.com.

Billettene er allerede i salg på norwegian.no og introduseres med priser fra NOK 299,- en vei inklusive skatter og avgifter.

Til Wien tar selskapet opp konkurransen med Austrian Airlines, mens SAS får konkurranse mellom Gardermoen og Dublin.
Fra Sandefjord lufthavn Torp flyr Ryanair en rute til Dublin.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart