-->

27. mai 2009

Norwegian øker direkteavgangene til Dubai fra Oslo

Etter suksessen med direkterutene til Dubai fra Oslo og Stockholm øker Norwegian nå fra to til tre ukentlige direkteavganger fra hver av de nordiske hovedstedene fra 25. oktober. I tillegg blir det mulig å reise til Dubai med flybytte, slik at det totalt blir mulig å reise til Dubai seks dager i uken både fra Oslo og Stockholm.- Nordmenn og svensker har tatt veldig godt imot våre direkte flygninger til Dubai. Etterspørselen har vært over all forventning. Med tre ukentlige direkte avganger fra hver av byene og ytterligere tre muligheter i kombinasjon med en mellomlanding vil vi nå ha et svært godt tilbud til reisende til Dubai. Vi vil også tilby våre kunder fra øvrige byer i Norge og Sverige muligheten til å bestille billetter direkte til Dubai, med flybytte i Oslo eller Stockholm, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

- Vi ser at ruten har appellert både til forretningsreisende og fritidsreisende. Det er gledelig at vi kan tilby gode priser og det produktet de reisende etterspør med våre nye Boeing 737-800 fly. De nye flyene vil få helt nye seter med betraktelig bedre beinplass og sittekomfort, noe som gjør reisen enda behageligere for kundene våre. Videre vil Norwegian fra høsten av begynne å installere raskt bredbånd om bord. Dette er et fortrinn for de som reiser med oss, sier han.

Skjeldam kan avslutningsvis legge til at Dubaibillettene nå er lagt ut for salg, og at billettprisen Oslo – Dubai starter på 1354,- NOK inkludert skatter og avgifter.

Fotograf: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart