-->

1. mai 2009

SAS forenkler innsjekkingen

Legg inn mobilnummer og e-postadresse når du bestiller din reise med SAS, så sender de deg et innsjekkingstilbud via e-post og sms.
SAS er opptatt av at reisen din skal gå så smidig som mulig, samtidig som de er klar over at ikke alt passer for alle - derfor er de opptatt av å gi deg flere valgmuligheter når du skal sjekke inn.
22 timer før flyavgangen din kan du nå få tilsendt en e-post med link til internett-innsjekk, samtidig som du mottar et innsjekktilbud via sms, slik at du kan velge den formen som passer deg best.

- Fordelen med innsjekkingstilbudet via e-post og sms er at passasjerene nå får sjansen til å starte reiseforberedelsene hjemmefra, sier Alice Fjær, produktansvarlig for tjenesten i SAS Norge, til oss.
- Passasjerene kan da sjekke inn og velge sitt favorittsete via e-post og internett, eller enkelt svare "ja" på sms-innsjekking og bli tildelt et sete. Kunder som reiser på fleksible prisklasser får bekreftet det setet de forhåndsreserverte ved bestilling. og selvsagt kan du fortsatt foreta innsjekking ved skranke eller eller automat ved flyplassen. Sjekker du inn tidlig, har du større sjanse for å sikre deg de beste plassene, sier Fjær.

Spar tid
Starter du innsjekkingen hjemmefra, får du ikke bare førstevalget når det gjelder plassering om bord, du korter i tillegg ned tiden du bruker på innsjekk på flyplassen, ifølge Fjær.
- De som har sjekket inn hjemmefra kan gå direket til gate, med mindre de reiser med bagasje. Da går du enkelt til bort til en av våre automater og printer ut en bagasjelapp, sier Fjær videre.
- Dialogen på automaten vil da være raskere og kortere enn om du gjør alt på flyplassen, forteller hun. Jo flere som sjekker inn hjemmefra, desto raskere vil det gå på automatene for alle.

Selv om de fleste kan benytte seg av SAS selvbetjeningsløsninger, finnes det unntak. Barn som reiser alene, kunder som reiser med dyr, sykkel eller våpen, må sjekke inn via betjent skranke pga spesielle prosedyrer.

- Det vil fortsatt være mulig å sjekke inn på flyplassen for de som ønsker det, men best seter får de som sjekker inn og velger sete hjemmefra, avslutter Fjær.

Her er en oversikt over mobiltjenestene til SAS Norge

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart