-->

2. mai 2009

SAS tilbyr gratis ombooking av billetter til Mexico

SAS har besluttet å tilby en gratis ombooking av allerede bestilte billetter til Mexico, med avreise innen 31. mai i år. Utbruddet av svineinfluensa har ført til at mange reisende har ønsket å avbestille reiser til eller via Mexico.
Dette tar nå SAS konsekvensene av, og tilbyr de reisende å booke om allerede bestilte billetter til en senere dato
.Det er visse betingelser som skal være oppfylt for at du skal få booke om gratis. Billetten skal være utstedt på en elektronisk SAS-billet før den 30. april, og at avreisen var satt til senest 31. mai 2009.

SAS tilbyr sine passasjerer å utsette reisen inntil 31. december 2009. Samtidig gjør selskapet oppmerksom på at det kun er tillatt å booke om én avgang uten å betale gebyrer for det.

Hvis billetten endres til en billett med høyere pris, må passasjereren selv dekke mellomlegget. Blir den nye billetten billigere enn utgangspunktet, refunderes mellomlegget av SAS.

Flyselskapenes internationale sammenslutning, IATA, er naturligvis bekymret over utbruddet av svineinfluensaens. IATA gjør oppmerksom på at moderne fly har airconditionsystemer som tilsvarer de man finner på sykehus. Flykabinene desinfiseres fortløpende, og personalet ombord er opplært til å håndtere en situasjon hvor en eller flere passasjeer blir syke.

Foto: SAS


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart