-->

5. mai 2009

Widerøe binder Sør- og Nord-Norge tettere sammen

Om drøyt syv uker er det klart for Widerøes nye satsing fra Sandefjord lufthavn Torp. Da binder søttifemårsjubilanten Widerøe, Sør- og Nord-Norge tettere sammen, med oppstart av flyvninger fra Vestfold til, henholdsvis Bodø og Tromsø. Begge byene får fire ukentlige besøk i fra Torp.
Widerøes sommerruter Sandefjord - Tromsø og Sandefjord –Bodø viser seg å være svært populære. Selskapet registrerer stor interesse rundt de nye direkterutene som starter i juni mellom Sandefjord og de to norske kystbyene.

Widerøe fortsetter satsingen på Sandefjord Lufthavn Torp og utvidet derfor rutetilbudet. 27. juni blir det premiere for de nye sommerrutene mellom Sandefjord og Bodø/Tromsø. Med en flytid på henholdsvis 1 time og 55 minutter og to timer og 30 minutter, blir det svært tidsbesparende å reise fra Sandefjord i forhold til å fly via Oslo som i dag. Foruten å spare passasjerene for flybytte på vei til og fra Sandefjord, gir rutene også gode forbindelser til Widerøes omfattende rutenett i Lofoten og Vesterålen samt Troms og Finnmark.

- Det er hyggelig å kunne imøtekomme folks ønske om direkteruter mellom Vestfold og Nord-Norge. Med våre nye direkteruter bringer vi Vestfold nærmere både Lofoten og Finnmark. Dette åpner for bedre forbindelse for det lokale næringslivet og ikke minst gode opplevelser for fritidsreisende, sier informasjonssjef i Widerøe, Siw Sandvik til Osloairports.com. Hun forteller videre at har du planer om å feriere i område Vestfold eller skal du nordover til Nordland, Troms eller Finnmark bør du allerede tenke på å bestille billetter. Det er rift om de billigste reisene. Fra før har selskapet stor suksess med direkterutene mellom Bergen og Bodø/Tromsø.

Widerøe skal i sommerperioden 27. juni - 23. august fly fire ukentlige direkteturer både på strekningen Sandefjord-Tromsø og Sandefjord-Bodø. Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag blir det avgang fra Sandefjord med retur fra Bodø. Tromsøruten får også fire ukentlige rundturer- mandag, onsdag, fredag og lørdag med retur fra Tromsø samme dag.

- Aldri før har det ikke vært direkteforbindelse mellom Vestfoldsområdet og Nord-Norge. Det er derfor gledelig å kunne gi de reisende direkteruter på disse strekningene.
I tillegg vil våre kunder få en rask og komfortabel reise i våre helt nye 78-seters Q400-fly (bildet) som benyttes på begge rutene, avslutter Sandvik.

Foto: Widerøe

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage