-->

18. juni 2009

Molde på Norwegians rutekart

20. august setter Norwegian, Molde, på sitt rutekart, kun en dag etter oppstart av den nye Haugesundruta.
Molde får to daglige avganger til og fra Oslo Gardermoen, en morgen- og en ettermiddagsflyvning, og er tilpasset både forretnings- og fritidsmarkedet, hevder selskapet.

- Norge er Norwegian's aller viktigste marked. Derfor er vi nå også glade for å kunne lansere Molde som det har vært så stor interesse for både fra næringsliv og privatkunder i regionen, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

- To daglige avganger og gunstig tidtabell er tilpasset både forretnings- og fritidsmarkedet, og vil være et godt alternativ både for Moldenserne og de som bor i distriktet rundt. For de som vanligvis benytter buss eller tog fra Møre og Romsdal til Østlandet, vil vår nyopprettede flyrute også være et godt alternativ som gir muligheter for å korte ned reisetiden betraktelig, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

- Det vil også åpne seg utallige muligheter for videre forbindelser fra Molde via Oslo til våre mange reisemål i både Norge og utlandet, sier Skjeldam.

Fra Oslo blir det avganger klokken 0700 og 1740, mandag til fredag.
Lørdag går flyet 1055 og søndag er det avganger 1405 og 2000.

Fra Molde går flyene klokken 0810 og 1850, på hverdagene.
Lørdag er Moldeavgangen satt til 1205, og søndag letter de klokken 1515 og 2110.

Norwegian fløy også mellom Oslo og Molde, med avganger midt på dagen, tilbake i 2003/ 2004, men la ned ruten grunnet for lave passasjertall på hverdagene. Nå mener selskapet markedet er tilstede og vil ta opp konkurransen med SAS og deres fem rundturer til Molde lufthavn Årø.

Norwegian har lagt ut Moldebillettene for salg i dag, med introduksjonspris på kr. 249,- en vei inkludert skatter og avgifter.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart