-->

11. juni 2009

Norwegian med ny Haugesundrute

Norwegian åpner ny direkte rute mellom Oslo og Haugesund 19. august. Ruten vil ha tre daglige avganger og er ikke minst godt tilpasset forretningsreisende til og fra regionen, mener selskapet.
- Norge er Norwegian’s aller viktigste marked. Derfor er vi nå også glade for å kunne lansere Haugesund som det har vært så stor interesse for både fra næringsliv og privatkunder i regionen, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.- Haugesund har ifølge Avinor’s reisevaneundersøkelse vært en av de dyreste destinasjonene i Sør-Norge. Vi skal gjøre vårt for å gi en reduksjon i reisekostnadene for folk i regionen og ikke minst bidra til stimulere turismen til Haugalandet, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

- Rutetilbudet er med tre daglige avganger tilpasset både forretnings- og fritidsmarkedet, og alle våre reisende vil ha glede av våre gode bestillingsløsninger og ikke minst at man kan endre alle typer billetter. Det vil også åpne seg utallige muligheter for videre forbindelse via Oslo til våre mange reisemål, både i Norge og i utlandet; sier Skjeldam.

Billettene til Haugesund er allerede lagt ut for salg her

Dette er Norwegians interaktive rutekart

Foto: Norwegian

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart