-->

4. juni 2009

Torp - Alicante er i gang

I går, onsdag, startet det irske lavprisselskapet Ryanair opp sin rute fra Sandefjord lufthavn Torp, til Alicante på spanskekysten. Dette er en etterlengtet rute fra både publikums sin side og fra ledelsen ved lufthavnen. Spanskekysten er enkelte steder som et norsk "hyttefelt" å regne, og alle flyplassene rundt Oslo har nå destinasjonen på rutekartet.


Med oppstart av Ryanairs nye direkterute til Alicante, kan både Torp, Rygge og Gardermoen tilby direkterute til den populere destinasjonen. Fra Gardermoen har du sågar to alternativer, i og med at både SAS og Norwegian tilbyr flyvninger dit. Fra Moss lufthavn Rygge er det også Norwegian som trafikerer strekningen, så nå bør det være mulighet for østlendinger både å finne et selskap og en avgang som passer, og forhåpentligvis til konkurransedyktige priser. Har du mulighet til litt fleksibilitet ved å reise fra en flyplass og vende hjem til en annen, bør mulighetene absolutt være tilstede for å finne billetter til gunstige priser.

Dette er selskapets 16. direkterute i fra Sandefjord, og rute nummer to til Spania. (Flyr også til Barcelona i sommersesongen). Deres Alicante-priser starter på kr. 249,- en vei, flyene går onsdag, fredag og søndag, med en flytid på 3 timer og 45 minutter.

Her kan du søke etter din Ryanairbillett.

Foto: Boeing Media

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart