-->

7. juli 2009

Cimber Sterling starter ny Oslo - Aalborgrute

4. september er det klart for en ny rute, mellom Oslo og Aalborg. Da er det danske Cimber Sterling som åpner sin nye rute og tar opp konkurransen med danske Sun Air, som i dag flyr strekningen på franchise med British Airways.


Den nye Cimber Sterling ruten vil bli flydd med en ATR-72 turproprop-maskin med plass til i alt 68 passasjerer. Ruten vil bli opereret seks ganger pr. uke og vil få avgang fra Aalborg kl. 18.25 og med retur fra Oslo kl. 19.55. Fra den 26. oktober og i resten av vinterprogrammet endres avgangene fra Aalborg kl. 16.45 med returreise fra Oslo kl. 18.15, opplyser travelbroker.dk

Med Cimber Sterlings nye satsing på Oslo-ruten fra Aalborg lufthavn er det lagt opp til en konfrontasjon med Sun-Air, som pr i dag flyr fra både Aalborg og Aarhus til Oslo. Med plaseringen av en kveldsavgang fra Oslo bare 40 minutter før Sun-Airs avgang, er det lagt opp til en kamp om passasjerene.

På ruten mellom Aalborg og Oslo flyver Sun-Air 11 ganger pr uke uke med et Dornier 328 turbopropfly med plass til 32 passasjerer. Der er avgang på hverdagene fra Aalborg kl. 07.15 og 17.25 og med returreise fra Oslo kl. 08.45 og 18.55.

Det virituelle, norske selskapet Air Norway, som flyr i samarbeid med danske North Flying, opererer også strekningen mellom Oslo og Aalborg med sin weekendflyvning med et fly av typen Fairchild Metro 23, med plass til 19 passasjerer.

Foto: Cimber Sterling

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart